Close search

Jak poznáte, že vás partner podvádí? Pět znaků, které pomohou odhalit nevěru

Pixabay Zdroj: Pixabay

Zjištění, že vás partner podvádí nikdy není příjemné. Pokud jste to tedy nebyli vy, kdo ze vztahu už delší dobu chtěl vycouvat, zjištění o nevěře dokáže nanést hluboké šrámy. Většina lidí se ale přesto chce dozvědět pravdu. Jak tedy poznat, že váš protějšek našel zalíbení v někom jiném?

 

Ze začátku je nutné si uvědomit, že nikdo nejsme stejný a nechováme se podle určeného vzorce. To platí i pro chvíle, kdy se váš partner rozhodne hledat lásku mimo váš společný domov. Ale přesto existují znaky, které vám napoví, že byste si měli dát pozor. Důležité je vnímat chování vašeho partnera a vnímat změny, které se objevují bez vysvětlitelného důvodu.

Moc práce

Váš partner samozřejmě může pracovat na speciálním úkolu, kterým ho pověřil nadřízený a proto se tak dlouho zdržuje v práci. Pokud se ale tato situace stává pomalu novým rodinným zvykem, zkuste zpozornět. Ne každý si samozřejmě chce nosit práci domů, ale někdy je lepší si vyřídit své povinnosti v klidu a pohodlí domova. Když se ale váš partner této možnosti vyhýbá, je možné, že práce mimo domov je z nějakého důvodu lákavější. 

Parádí se

Pokud se váš partner o sebe stará v průběhu celého vašeho vztahu, pak není důvod k obavám. Také návštěva fitness, nové oblečení, nebo snaha o lepší životasprávu není žádným hříchem. Pokud ale toto chování je v celkovém rozporu s povahou vaší polovičky, může to znamenat, že se snaží někoho zaujmout. V lepším případě to budete vy, pak ale existuje i horší varianta. 

Magický telefon

Moderní technologie působí v takových situacích dvěma různými způsoby. Tím prvním je snadnější přístup k lidem a společné komunikaci. Ten druhý zase podvodníkům moc nenahrává, protože na počítačích, mobilech i tabletech zůstává stopa, která ukazuje, čemu se dotyčný ve svém volném čase věnuje. Pokud tedy pomineme etickou stránku kontrolování a pročítání cizích zpráv, tak jedním ze znaků, že něco není v pořádku, bývá promazaná historie volání i internetového prohlížeče. Pokud samozřejmě najdete zamilovanou konverzaci, kterou partner vede s někým jiným, pak máte jasno.

Hádky

Ruku v ruce s nevěrou jde i strach z jejího odhalení. Takový stres vyvolává u podvodníka vyšší podrážděnost, která se většinou projevuje jako sopečný výbuch při řešení sebemenšího problému. Napětí, které vede k častějším hádkám, může mít samozřejmě i jiný původ. Přesto zkuste zjistit, z jakého důvodu je váš partner tak podrážděný.

Odcizení

Když váš vztah trvá už delší dobu, tak samozřejmě dochází k určité rutině. Přesto pravidelná komunikace a společně strávené chvíle jsou základním kamenem každého vztahu. Pokud s vámi vás protějšek nechce mluvit, nezajímá se o vás, nebo raději tráví volné chvíle, pak to může znamenat, že jeho myšlenky se upínají směrem k jiné osobě a vy už nehrajete první housle. 

Nejčtenější články