Close search

Jak poznáte, že se mu opravdu líbíte?

pixabay Zdroj: pixabay

Znáte to, někdo se vám líbí, ale vy byste rády zjistily, jak je na tom on. Někdy si myslíme, že se někomu zaručeně líbíme, ale pak ho vidíme, jak se vede za ruku se ženou, která je navíc náš pravý opak. Jak tedy přestat spekulovat a konečně zjistit, jestli se mu líbíte. Zde jsou jasné signály, které ho prozradí.

Sám od sebe s vámi vyhledává kontakt

Pokud se potkáváte nějak moc často a není to tím, že byste se příliš snažila, možná právě on pomáhá náhodám a za každou cenu se vám snaží vetřít do přízně. Snaží se s vámi navázat rozhovor. Když stojíte vedle sebe na zastávce a stěžujete si, jaká je dneska zima, on je první kdo vám nabídne rukavice/pozvání na grog apod. Zkrátka jestli on sám aktivně vyhledává situace, kde byste se mohli vidět, je pravděpodobné, že jste ho zaujala a jen vymýšlí vhodnou příležitost, jak vás oslovit.

Mele páté přes deváté

Když už spolu navážete slovní kontakt, většinou plácá páté přes deváté, opravdu vytahuje nejvíc pro vás zbytečná a nezajímavá témata, ale vy mu s radostí přitakáváte. On je zkrátka nervózní, že nebude zábavný, tak říká všechno, co ho napadne, aniž by to mělo hlavu a patu.

Vytahuje se

Pokud vás chce zaujmout a neví, jaký typ ženy jste právě vy, zkouší to např. přes svoji vybudovanou muskulaturu. Mluví často o tom, jak chodí do posilovny, kolik tam uzvedne a chlubí se vám s podobnými perličkami, které ukazují na to, jaký je alfa samec. Pokud má dotyčný 60 kg i s postelí, bude upozorňovat na jiné své přednosti, např. jak skvěle umí hrát poker.

Poslouchá vás

Jestli jste byly doteď zvyklé, že muži muvili často jen o sobě, tak ten komu se líbíte, bude poslouchat vás a velmi rád. Chce vás totiž blíže poznat a jak správně usoudí, to by nezjistil, kdyby vás stále zahlcoval svými vtipnými historkami ze střední školy. Navíc si to, co mu říkáte i pamatuje, tudíž vás po nějaké době může překvapit, že si pamatuje, jak se jmenoval váš první křeček. Tuto fázi si užívejte, je to příjemné, když vám někdo naslouchá.

Usmívá se

On ví, že pokud se bude tvářit zakaboněně, velký dojem na vás neudělá. Proto se často usmívá ve vaší přítomnosti, jako "měsíček na hnoji". Ví, že tak bude působit více sympaticky a otevřeně.

Občas se vás dotkne

Letmo se vás snaží občas dotknout. Zkouší tím, nakolik  jste k němu otevřená. Pokud tedy jeho dotek nevezmete úplně kladně, ucuknete nebo dáte najevo, že vám to není příjemné, pravděpodobně už to příště nezkusí.

Píše vám během dne

Pokud už jste v kontaktu a máte od něho pravidelně po probuzení zprávu, věřte, že vy jste to první, na co ráno myslí. Stejně tak, když vám píše večer. Chce vám dát najevo, že na vás myslí i před spaním. V průběhu dne se také připomene, i když je zavalen prací/školou, nikdy nezapomene. Protože vás zřejmě má plnou hlavu.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu