Close search

Horoskop plný citů: Jak jednotlivá znamení vyjadřují emoce?

pixabay Zdroj: pixabay

Každé znamení zvěrokruhu vyjadřuje emoce trochu jinak. Hvězdy přitom dokáží odhalit mnohé o vašich emočních projevech i o těch, o nichž nevíte. Zatímco ohnivá znamení explodují vášní, jiná jsou chladná jako led. Jak vyjadřujete city, a co to pro vás znamená? Přečtěte si náš speciální horoskop plný emocí.

 

BERAN (21. 3. - 20. 4.) 

Ohnivé znamení Berana nemá rádo, když znáte jeho slabiny. Když ho někdo naštve, neskrývá rozzlobení. Pocity umí dát najevo. Pokud mu však ublížíte, jen těžko vám to dá najevo. Proto bývá často frustrován.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býk se nerad zabývá svými pocity a emocemi. Pokud ho něco trápí, obvykle se s tím snaží vypořádat sám. Emoce před světem skrývá. To se samozřejmě dotýká jeho milované polovičky, od které odmítá pomocnou ruku.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Společenský Blíženec vám většinou všechno vyloží na stůl. Je otevřený k sobě i svým emocím. Takže si od partnera nechá rád pomoci. Často se však dokáže utápět ve svém smutku. Pokud nikoho nemá.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Jedno z nejsložitějších znamení, co se citů týče. Raci skrývají své emoce a je těžké jim porozumět. Nikdy nevíte, co z nich dostanete a nikdy vás neobejmou, i když to potřebují. Nechtějí být břemenem někoho jiného.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lev je kombinací ohně a vášně. Jeho emoce jsou silné a mocné. Problém je, že někdy neví, jak se s nimi vypořádat. Mnohdy se může zdát sebestředný, ale také ho můžete vyvést z míry. Od svého partnera si nechá pomoci, ale on je naopak empatický málokdy.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panna je praktická, a proto na ní skoro nepoznáte, co cítí. Emoce jsou pro ni španělská vesnice. Chce je spíše překonávat a nejlépe se jich rychle zbavit. Většinou chce hledat řešení, ale bez emocí. Což protějšek dokáže jen těžko pochopit. 

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají problém projevovat emoce, ale mají k tomu dobrý důvod. Tolik se starají o to, aby svými emočními projevy nezpůsobily někomu trápení. Jejich potlačované vášně však mohou mnohdy způsobit ještě větší škody, a to především ve vztahu.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se neumějí vyrovnávat se silnými pocity. Na jejich tváři těžko poznáte, co si myslí, natož, co cítí. Mají velmi nestabilní a turbulentní emoce. Pozor na hádky v partnerství, Štíři totiž milují pomstu.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Další znamení ohně a vášně, ale neprojevuje tak silně city jako ostatní ohniváci. Dokáže pociťovat tolik emocí, že se často dostává do depresí. Střelci nemají rádi, když o jejich emocích partner ví.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi mají sklon vidět věci v negativním světle. Jsou to praktické a analytické osobnosti. Mají tendence přehánět. Často dělají z komára velblouda a malý problém se tak stává velkým. Perfekcionismem ubíjejí svého partnera, protože jsou tak potlačovány jejich emoce.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je velmi obtížným znamením ve vyjadřování emocí. City Vodnářů jsou hluboké, a tak mnohdy neví, co s nimi. Často jsou ztracení a zhroucení. Dokáží se naštvat a velice snadno ztrácejí chuť do života. Nepočítejte s tím, že si nechají od někoho pomoci. Nenechají!

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou nejcitlivějším znamením. Snadno je přemáhají úzkosti a deprese. Emocionální zhroucení však překonávají společně se svou milovanou osobou. Toto citlivé znamení pronásledují emoce na každém kroku. 

Souvislosti mezi astrologickými znameními a lidským tělem se dočtete v galerii.

Nejčtenější články