Close search

Důležité body, které byste měla dodržovat, aby vám váš vysněný „pan Božský“ zkřížil cestu

pixabay Zdroj: pixabay

Pokud hledáte dokonalou osobu, která bude splňovat vaše představy o princi na bílém koni, měla byste tuto utopickou představu velmi rychle opustit. I když byste někoho takového našla, za chvíli byste se začala nudit a vztah by skončil. Proto se vyplatí mít reálné představy, stát nohama na zemi, věřit a dodržovat tyto čtyři důležité body. Uvidíte, jak začne vše fungovat.

Nepřejte si dokonalost

Do života si přitahujeme partnery, kteří nám zrcadlí naše chyby, zároveň jsou většinou v něčem úplně jiní než my, právě proto, aby nás to, co my neumíme, naučili. Nicméně vám většinou nikdy nepřijde do cesty partner, který bude úplně dokonalý a se vším s vámi bude souhlasit. Položte si ruku na srdce, kdo by o tohle opravdu stál. Pokud si dáte do hlavy jakousi dokonalou představu o vysněném muži, budete akorát zklamaná a nikdo vám nebude nikdy dost dobrý.

Sepište si vaše představy

Vezměte si do ruky tužku a na papír si sepište, co přesně by měl váš partner splňovat, jak by měl vypadat a jaké vlastnosti by měl mít. Udělejte si v hlavě jasno, co opravdu chcete. Zároveň si i napište, co vy můžete svému budoucímu partnerovi nabídnout. Také si uvědomte, jestli opravdu vztah chcete teď nebo by se vám líbilo potkat takového partnera až za pár let.

Nespěchejte

Hlavně neberte vše, co vám přijde do cesty. Většinou vám budou křížit cestu muži, na kterých se vám sice bude něco líbit, ale nebude to ono. A i kdyby to byl fyzicky přesně ten typ, který chcete, ale intuice by vám říkala, že vám něco na něm nesedí, dejte od takového muže ruce pryč. To vám jen přicházejí do života zkoušky, které mají odhalit, jak moc jste schopné počkat si na partnera, kterého si přejete.

Buďte aktivní

Pokud jste na papír napsala, že by váš pan božský měl hrát fotbal, choďte se dívat na zápasy. Pokud byste chtěla souznít s klavíristou, začněte chodit na koncerty. Zkrátka aktivně vyhledávejte situace, kde byste mohla svůj vysněný protějšek potkat. Hlavně myslete pozitivně a s vírou, že toho pravého opravdu potkáte. Také se nevymlouvejte, že nemáte čas. Single jedinci tráví většinu času v práci a na nic jiného jim nezbývá čas. Proto myslete i na sebe, dopřávejte si aktivity, které vás těší a nevěšte hlavu, partnera snů můžete potkat i cestou do práce nebo ve frontě na dobití lítačky.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu