Close search

Deset zásadních momentů vašeho vztahu: První pusa ani zásnuby na seznamu nejsou

reprofoto Youtube Zdroj: reprofoto Youtube

V každém vztahu jsou důležité milníky, které znamenají zlom, většinou v tom, že se po nich prohloubí blízkost a upevní se láska mezi partnery. Asi vás napadá, že se jedná například o první polibek, první sex nebo třeba zásnuby, mnohem důležitější jsou ale momenty všedního dne…

Pokud vás partner požádá o ruku, je jasné, že vás miluje a myslí to s vámi vážně. Krása milování ale spočívá spíše v nepatrných každodenních projevech lásky než ve velkých gestech. Sepsali jsme seznam deseti momentů každého vztahu, během nichž si uvědomíte, jak moc je pro vás váš protějšek důležitý.

1. Když před ním poprvé pláčete

Pokud je vám s někým tak dobře, že před ním dokážete ukázat svou křehčí, zranitelnou stránku, držte se toho člověka.

2. Když mu poprvé za něco vynadáte

Na začátku se každá žena tváří „cool“. Neřeší, když jí partner hned neodepíše nebo zruší plány na poslední chvíli, nechce totiž vypadat jako hysterka. V momentě, kdy tyhle hry přestane hrát, je to jasný znak, že se ve vztahu cítí jistě.

3. Když se poprvé uvidíte nazí, aniž by následoval sex

Na mysli tedy máme moment, kdy se cítíte v pohodě, když se před sebou převlékáte a chystáte třeba do práce nebo někam ven.

4. Když za vámi poprvé přijde pro útěchu

Muži nejsou zrovna neotevřenější, pokud jde o jejich vnitřní trápení a starosti. Jakmile se váš milý nestydí odhalit emoce a pochybnosti, vnímá vás už jako skutečnou partnerku pro život.

5. Když je poprvé sám s vašimi rodiči

Váš partner a vaši rodiče spolu sami? To je jasná láska!

6. Když poprvé společně hostíte návštěvu

Nemusíte spolu ani bydlet, ale když se domluvíte, že k jednomu nebo druhému pozvete několik přátel a společně se o ně postaráte, jste pevný pár, který zvládne spolupráci.

7. Když před ním poprvé zvracíte

Nemusí to být způsobeno alkoholem, může to být i „normální“ nemoc. Asi se shodneme, že vidět navzájem svoje tělní tekutiny je velkým vztahovým milníkem. I tím si v partnerství musíte projít, ale nic se nesmí přehánět!

8. Když ho vaši přátelé poprvé pozvou a není to z povinnosti

Pokud je váš partner oblíbený i mezi vašimi kamarády, je to jasný ukazatel, že byste ho neměli pouštět.

9. Když spolu poprvé slavíte svátek

Vánoce jsou pro pokročilé, ale když spolu třeba slavíte Velikonoce tzv. u nich na chalupě, posouváte vztah vážnějším směrem.

10. Když zveřejníte výroční společnou fotku

Možná vám to připadá jako klišé, ale není. Cpát na sociální sítě neustále společné fotky je samozřejmě otrava a značí to, že váš vztah normálně spíš nefunguje, ukázat jednou za čas, že jste na své partnerství hrdí a trochu se protějškem pochlubit, to je naprosto normální.

Nejčtenější články