Close search

ASTROLOGIE LÁSKY: S kým vám to vydrží celý život a komu neodoláte?

Archiv Zdroj: Archiv

Jste zamilovaní? Máte pochybnosti o partnerovi, kterého jste si vybrali? Chcete se dozvědět, jaké znamení je pro vás v lásce kompatibilní? Hvězdy mají klíč k souznění jednotlivých znamení. Odhalíme vám recept na trvalé pouto v lásce, milování, romantice a vztazích - podle prověřených tajemství astrologie!

 

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Berana může chápat jedině Beran. Když se Beran a Beran spojí, je to dynamické, ale také ohnivé souznění! Jejich vztah není nikdy nudný, oba chápou potřebu nezávislosti toho druhého. Beran je nesmírně loajální znamení a nedůvěřuje snadno. Nalezení někoho, kdo sdílí jeho kvality oddanosti, může být snem.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Když se spojí Býk a Panna, je to trefa do černého! Tyto dvě smyslné bytosti se navzájem podporují v náklonnosti a předhánějí se dárky. Býk sice bude mít tendence trochu poučovat, ale Panna je ochotná být trochu rafinovaná. Společné zájmy a praktičnost je udržují ve vzájemném souznění.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Když Blíženec zatouží po Beranovi, je to vzrušující a dynamické! Oba intelektuálové milují dobrou konverzaci, která může vést ke skutečnému setkání myslí. Vztah Beran-Blíženec není nikdy nudný, protože oba touží po dobrodružství. Konverzace je zde afrodiziakum, vede ke společné lásce k dobrodružství a vzrušení.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Rak a Býk mají spřízněnost pro lásku, domácí smyslnost a zábavu. Vztah mezi Rakem a Býkem je tradiční a orientovaný na rodinu, protože oba chápou potřebu bezpečnosti a stability. Jsou to prostě ty pravé soulmates!

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Spojení Lva a Berana má hvězdné požehnání. Vztah Lva a Berana není nikdy všední, protože oba chápou potřebu chvály a uznání ostatních. Hledají pozornost, milují pozornost. I když jsou občas trochu sebevědomí a panovační, konečně našli někoho, kdo může držet krok s jejich neúnavnou energií! 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Vztah Panny a Štíra je stimulující. Tyto dvě duše, které hledají soukromí, milují své prohloubené myšlenkové pochody, což může vést k fascinující konverzaci. Vztah Panna-Štír je podrobně orientovaný, protože oba chápou své analytické způsoby. Panna i Štír jsou reflexní, duchovní a fascinovaní malými detaily života.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váha a Panna. Tyto dvě estétky milují dobré jídlo a kulturu, a mohou dělat v noci město zábavné a zajímavé. Váš vztah bude fungovat nejlépe, pokud žijete v rušném kosmopolitním prostředí. Vzhledem k tomu, že jste oba milovníky hudby, budete mít snadný přístup k živým vystoupením a intelektuálně podněcujícím kulturním aktivitám.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Duševního a sexuálního souznění může Štír dosáhnout pouze se Štírem. Tyto dvě mystické osobnosti, které se míchají s duší, touží po sexu a intimitě, které by se mohly stát izolovanými, protože nikdy nebudou chtít opustit ložnici! Oba chápou vzájemnou potřebu propojení.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Když se Střelec spojí s Beranem, je to osvobozující! Tito dva duchové milují vzrušení a dobrodružství, což může ztěžovat jejich usazení. Vztah Berana a Střelce není nikdy jednotvárný, protože oba chápou potřebu nezávislosti a svobody. Jejich střet je povznáší k novým kreativním výšinám.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh a Vodnář, to je výhra! Kozoroh představuje praktického plánovače pro Vodnáře, zatímco Vodnář učí Kozoroha zacházet s ambicemi. Pokud spojí své síly, sny se stávají rychle realitou. Oba milují výzvy a vzájemně tlumí svou spontánnost. Můžete mít opravdu všechno, protože oba skutečně chápete své neúnavné ambice.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vztah Vodnáře a Berana je doplňující a vzrušující, protože oba chápou potřebu světských dobrodružství. Jejich vztah může přetrvávat v platonické formě několik let předtím, než se jeden z nich přizná k hlubším pocitům. Intelektuálně jste spřízněni. Oba milujete debaty, jen pozor na nepředvídatelné exploze.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Když se dají dohromady Ryby a Býk, je to éterické a zasněné! Jako pár, jste poezie v pohybu. Ryby mají na sobě permanentně růžové brýle. Býk oplývá smyslností, ale s praktickým plánem. Spojení snů Ryb s duchem Býka vás může zvednout do nových výšin. 

PODÍVEJTE SE DO GALERIE, JAKÁ ZNAMENÍ SE K SOBĚ VŮBEC NEHODÍ.

Nejčtenější články