Close search

Princ Harry napsal své největší fanynce dopis, ta ale zemřela

Instagram Zdroj: Instagram

Veškerá pozornost se v britské královské rodině v posledních době upíná na mladé novomanžele, kteří už za několik týdnů přivítají na svět svého prvního potomka. Princ Harry však ve svém šťastném období nezapomíná ani na své věrné příznivce a hlavně fanynky.

Mladší ze dvou královských sourozenců, princ Harry, do setkání se svojí nynější chotí proslul po celém světě jako nespoutaný živel, který se rád bavil a užíval si života. Titulní stránky novin často plnily fotografie Harryho v nejrůznějších situacích a právě díky své nespoutanosti si získal tisíce fanoušků po celém světě.

Hlavně fanynky nenechával mladý princ bez emocí. Mezi jeho nejvěrnější a možná i největší fanynku na světě patřila 99letá australská rodačka Daphne Dunne. Princ Harry se s ní setkal dokonce třikrát, pokaždé při své návštěvě Austrálie. V loňském roce při už velkém a pomalu přátelském setkání, jí dokonce představil svoji novomanželku Meghan Markle. 

Žena, která nedávno oslavila narozeniny své narozeniny, byla již nějakou dobu hospitalizována v australské nemocnici. O situaci staré ženy se dozvěděl jeden z australských přátel prince Harryho a okamžitě mu napsal email o tom, jak se jeho největší fanynka má a že možná bude trávit své 99 narozeniny v nemocnici.

Princ Harry údajně na email zareagoval skoro okamžitě a společně se svojí ženou napsali Daphne dojemné blahopřání. Dunne ale bohužel dnes v nemocnici brzo ráno zemřela. 

Nejčtenější články