Close search

22:22, to není jen obyčejný čas: Poznejte význam magického Andělského čísla

Instagram Zdroj: Instagram

Ve světě kolem nás se neustále objevují různá znamení a symboly s hlubším významem. Někdo je vidět chce, někdo nechce, jiný je vidí, ale nepřipouští si to, další je vidět nemůže. Pokud patříte k těm nakloněným věřit, že jsou věci mezi nebem a zemí, které logika nevysvětlí, poučte se o fenoménu tzv. Andělského čísla.

Přej si a bude ti dáno

Také se vám stává, že vždy, když se podíváte na hodiny na svém telefonu, je zrovna čas o čtyřech stejných číslovkách? Racionální suchaři by to asi označili za náhodu, která se opakuje, protože váš mozek se k ní po nějaké chvíli upne. Najdou se ale lidé, kteří v opakujících se číselných symbolech vidí mnohem větší věci. Obzvlášť to pak platí o kombinaci 22:22, které se jinak přezdívá také Andělské číslo.

Dvojka je považována za mistrovské číslo. Lidé, kteří ji mají v datu narození, bývají velmi úspěšní, a to v pracovním i osobním životě. Pokud se někde objeví hned čtyřikrát za sebou, lidé naladěni na duchovní vlnu to vnímají jako způsob komunikace; komunikace, skrz kterou se snaží lidem něco sdělit přímo andělé.

Ať už jde o částku 2 222,- nebo čas 22:22, toto čtyřčíslí není jediným Andělským číslem, ale patří mezi nejběžnější a nejčastěji vídané. Co přesně se jím andělé snaží světu sdělit? Obecně tohle číslo říká "Měj víru" a symbolizuje vytrvalost, klid, rovnováhu, pozitivní a energický přístup k životním překážkám, ale také trpělivost. Říká se, že není důležité, kde nebo v jaké formě 2222 zahlédnete, ale jde spíš o to, na co v danou chvíli myslíte. Konkrétně vám tak totiž andělé prý vzkazují: "Tvé myšlenky jsou správné. Buď si vědom, že svými myšlenkami tvoříš svoji realitu, svůj svět, svou budoucnost. Jen tak dál.”

Nacházíte-li se tedy na nějaké životní křižovatce nebo máte pochyby, zda činít správné rozhodnutí a někde uvidíte čtyři dvojky vedle sebe, můžete být v klidu. Vše je v pořádku. 2222 zvěstuje štěstí a pohodu.

Nejčtenější články