Close search

5 věcí, které vám udělají zaručeně hezčí podzim

unsplash.com Zdroj: unsplash.com

Přechod z léta do zimy nebývá pro moc lidí jednoduchý, proto bychom si, my ženy, měly dělat pravidelně radost, a to každá den. Co vám zaručeně rozjasní den?

Boty, botky, botičky

Která žena by je nemilovala. Samozřejmě by měly být především kvalitní a pohodlné, ale nikde není psáno, že musí zároveň splývat s davem a být jen černé, hnědé, nebo šedé. Rozjasněte si ráno na zastávce třeba veselými červenými botkami, nebo se poohlédněte po střevících se zajímavým detailem. Tím může být například výšivka, krajka, či vtipný a zároveň funkční knoflík. Strávíte pár příjemných večerů brouzdáním po e-shopech, a pak si můžete s radostí podupávat v barevné obuvi. Ty odvážnější jistě najdou i třeba botky žluté, kytičkované, puntíkaté, nebo vůbec pestrobarevné.

Kabelka

Nepsaný zákon módy velí, aby kabelka ladila s obuví. Chápeme, že byste pak potřebovaly i nafukovací skříně, ale každá žena by měla mít alespoň jednu kvalitní koženou kabelku, kterou lze vzít ke všemu. Pokud jste ovšem fanynkou barevných bot, bude i tašek a taštiček potřeba trochu víc. Volte levnější ekokůži, je dostatečně kvalitní a na výběr je k mání nepřeberné množství tvarů i barev, takže tašku nejen snadno sladíte s obuví, ale jistě najdete i takovou, která bude splňovat všechny vaše požadavky na tento nezbytný doplněk.

Šátek

Ráda se na podzim zachumláte do teplejšího kabátku, jenže je zrovna šedý jako pondělní ráno? Ozařte jej barevným šátkem, třeba tím, co jste si přivezla z letní dovolené. Nejenže váš den bude hned pestřejší, ale úsměv na tváři vám vykouzlí i milé vzpomínky na slunečné letní dny, které vám teď připadají vzdálené snad sto let.

Deštník

Také každé ráno stojíte v předsíni a v duchu debatujete sama se sebou, jestli se vám chce s sebou nosit další půlkilové závaží, nebo zdali to risknout a vyrazit bez deštníku? Pořiďte si takový, se kterým si ještě budete přát, aby přeci jen spadlo aspoň pár kapek a vy jste se mohla kochat. Ať už dáte přednost duhovým barvám, decentním květům, či dnes stále oblíbenějším průhledným deštníkům s bordurou, i tento nezbytný doplněk by měl k vašemu outfitu ladit. Heslo dne: déšť nás nezaskočí.

Čepice...

... klobouk, prostě pokrývka hlavy. Uznáváme, ne každému sluší, a podzim má do času kulichů, kdy už upřednostňujeme teplo nad vzhledem, přeci jen ještě daleko. Zalovte on-line, nebo zajděte do kloboučnictví, kde vám navíc odborně poradí, a vyberte si hučku, která vás nejen ochrání před podzimními větry, ale pokud zrovna zapomenete i ten krásný barevný deštník, může vám leckdy zachránit účes před nepřízní počasí. Nezapomeňte, že i pokrývka hlavy by měla ladit s ostatními doplňky a volte barvy v tónu vašich oblíbených bot a kabelky.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu